Kayaşehir Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

WEB https://kayasehirozelegitim.meb.k12.tr
Adres : Kayabaşı Mahallesi Selçuklu Sokak No 8 Toki 17. Bölge Başakşehir İstanbul
VİZYON : Özel Eğitim Alanında; Yaptıklarıyla farklılık oluşturan; Toplumunda engellere karşı olumsuz tavırlarını yıkan; gelişmeye açık ve kendine yetebilen bireyleri yetiştiren kurumlarla rekabet edebilecek bir marka olmak.
MİSYON : Türk Milli Eğitim’inin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; özel eğitime muhtaç, eğitilebilir düzeydeki zihinsel engelli bireylerin, performans, yetenek ve bireysel özelliklerini dikkate alarak; toplumla barışık, sosyal olarak uyumlu ve kendi ayakları üzerinde durabilen bireyler yetiştirebilmektir.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : İETT otobüsleri ve minibüsler ile okula ulaşım sağlanmaktadır-17. Bölge Durağından ulaşım sağlanabilir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Başakşehir İlçesine bağlı KAYABAŞI MAH. TOKİ 17. BÖLGE´de bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezine Uzaklık 1 km İl Merkezine Uzaklık 25 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okulumuza öğrenci kayıtları; İlçe Rehberlik Araştırma Merkezi tarafından verilen öğrenci ram raporları doğrultusunda İlçe Özel Eğitim Hizmetleri Kurulu kararı ile yapılmaktadır.